Izjava o privatnosti

LIMIS doo Ruma je vlasnik sajta nanocad.rs.

Opšte odredbe

Poseta sajta www.nanocad.rs, korišćenje njegovih usluga, kao i sadržaja se smatra dokazom da ste upoznati sa Uslovima korišćenja objavljenim na ovoj stranici.

Prilikom posete sajta, na našim serverima ostavljate podatke poput IP adrese, približne lokacije, browsera koji koristite, stranice koje ste poserili i druge podatke, kao i kolačiće. 

Takođe, kupovinom na našem sajtu ili preuzimanjem programa ostavljate sledeće podatke:

Ime i prezime
Firma
PIB
Adresa
Poštanski broj
Mesto
Država
Telefon
E-mail
Program
Broj licenci
Napomena
Unesite kod i
IP adresu

Korišćenje sajta i sadržaja na njemu

Ovaj sajt i njegov sadržaj nije dozvoljeno da koristite u bilo koje svrhe bez prethodne naše dozvole.
Materijali na ovom sajtu su naše vlasništvo zaštićeno autorskim pravima.
Neovlašćena upotreba sadržaja sa ovog sajta predstavlja kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima i drugih zakona i propisima koji regulišu ovu oblasti.
Sadržaj sa sajta možete preuzimati isključivo informativno, uz obavezu da oznake autorstva sa originala zadržite na kopijama.

Zaštita podataka

Podatke koje kao posetioci i korisnici ovog sajta ostavite na našem sajtu bilo prilikom kupovine programa, preuzimanja probne verzije ili postavljanja pitanja, zaštićeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Vaše lične podatke koristimo isključivo za obradu vaših zahteva i komunikaciju sa vama.Ostale podatke koji su nabrojani u stavu 2 Opštih odredbi ne koristimo za bilo koji vid obrade.
Veze ka drugim sajtovima

Veze na našem sajtu ka drugim web lokacijama, služe isključivo za vaše dodatno informisanje. LIMIS doo Ruma ni u kom vidu nije odgovoran za te sajtove, kao ni za njihov sadržaj.
Ograničene garancije

Ne garantujemo da su sve informacije na ovom sajtu tačne, ali težimo tome. Za sve nedoumice stojimo Vam na raspolaganju.

Ograničenje odgovornosti

Ne prihvatamo odgovornost za bilo kakvu štetu ili troškove koji mogu nastati kao posledica upotrebe ili zloupotrebe našeg sajta, kao i sadržaja preuzetog sa njega.
Zaštitni znaci

Nazivi, oznake, logoi, zaštitni znaci i slično, a koji se nalaze na našem sajtu su zaštitni znaci odgovarajućih subjekata i ne mogu se ni na koji način koristiti bez saglasnosti vlasnika.
Upotreba kolačića

Stranice ovog sajta prikupljaju određene informacija putem kolačića (cookies), koji su poslatia uređaj sa kojeg pristupate. Kolačići Vam omogućavaju bolje korisničko ikustvo, a nama obezbeđuju informacije o kvalitetu poseta i broju posetilaca.

Kolačiči ne prikupljaju lične podatke i informacije o pojedincima. Svi uzeti podaci su analitičke i zbirne prirode.

Vaše informacije mogu biti korišćene:

Kako bismo uspešno realizovali uslugu, podrazumevajući isporuku licenci i samog softvera.

Kako bismo:

  • poslali podsetnik o isteku softverske licence (ukoliko licenca nije trajna);
  • komunicirali promenu u sistemu licenciranja proizvođača koja bi mogla da utiče na licence koje imate;
  • komunicirali promene u načinu rada firme LIMIS doo ili promeni kontakt podataka;
  • komunicirali promene u politikama firme relevantnim za saradnju (uključujući i ovu politiku),
  • komunicirali sa vama o pogodnostima koje možete ostvariti kao korisnik određenog softvera.

Kako bismo ispunili svoje zakonske obaveze, tamo gde te obaveze podrazumevaju korišćenje podataka o ličnosti.

Na kraju – na osnovu vašeg pristanka, možemo vam slati marketinške informacije za koje ste se prijavili kroz LIMIS doo biltene.

Pored toga koristimo uslugu Statcounter.com sajta, koji broji posete na našem sajtu. Za uslove privatnosti Statcounter.com sajta, morate postetit sajt www.statcounter.com.
Cene i cenovna politika

Sve cene na sajtu su izražene u dinarima, evrima ili dolarima bez uračunatog PDV-a. Konverzija u cena izraženih u stranim valutama u dinare se vrši prema prodajnom kursu Banca Intesa Beograd! PDV za sve programe iznosi 20%!

Završne odredbe

Upotrebom ovog sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove Uslove korišćenja i da ćete ih poštovati.
Mi zadržavamo pravo da ove Uslove povremeno ažuriramo ili promenimo bez prethodnog upozorenja, što će biti prikazano na ovoj stranici.

Sankcije za kršenje ovih odredbi

U slučaju kršenja odredbi ovih Uslova korišćenja, možemo poslati upozorenje, privremeno ili za stalno blokirati pristup sajtu, podneti prijavu nadležnim organima ili podneti tužbu.

Ovi Uslovi korišćenja i navedene odredbe se tumače u skladu sa zakonima Republike Srbije.

 

O nama

Od svog osnivanja 2008. godine, Nanosoft se bavi aktivnim razvojom nanoCAD-a kao pristupačne i u isto vreme moćne zamene za AutoCAD.

LIMIS doo je od 2018. godine zvanični distributer nanoCAD-a za teritorije Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, BiH, Crne Gore, Rumunije, Albanije i Grčke.

 

nanoCAD reseller

Kontakt

LIMIS doo
Veljka Dugoševića 89
22400 Ruma,
Srbija.
Telefon: +381 22 210 13 22
Faks: +381 22 478 514
E-mail: office@limis.rs

 
Mi koristimo kolačiće
Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Neki od njih su neophodni za rad sajta, dok nam drugi pomažu da poboljšamo ovaj sajt i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami da odlučite da li želite da dozvolite kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći da koristite sve funkcije sajta.